PASSANTEN


U bent als passant van harte welkom in de jachthaven van
WSV De Gors. In de zomermaanden wordt u ontvangen door verschillende leden die wekelijks het havenmeesterschap op zich nemen (voor de dienstdoende havenmeesters – zie AGENDA in linker kolom). Van september t/m april zullen onze vaste winter-havenmeesters, Fred en Nel van der Post, u gastvrij onthalen. De havenmeesters wonen tijdens hun dienst op de haven, zodat er altijd een aanspreekpunt is en tevens toezicht.


De jachthaven is gunstig gelegen op het kruispunt van de Linge en het Merwedekanaal. Onze haven is daardoor een goede uitvalsbasis als u meerdaagse vaartochten wilt ondernemen op de Linge, het Merwedekanaal, de Waal en de Lek. Onze haven is tevens voorzien van (gratis) WIFI, dus u kunt gemakkelijk contact met het thuisfront houden.


Op ca. 7 minuten lopen van de haven bevinden zich diverse eetgelegenheden. Het winkelcentrum met o.a. een supermarkt is ca. 10 minuten lopen van de haven verwijderd. De SRV wagen maakt ook bijna dagelijks een tussenstop op de haven (hij kondigt zijn komst aan met getoeter op de dijk en parkeert vervolgens voor de slagboom).


Iedere zondagmiddag is ons clubgebouw ” ’t Baken” geopend
van 15.30 – 19.00 uur. In de maanden juli en augustus is ’t Baken ook op vrijdagavond open van 20.00 – 24.00 uur.
Loop gerust eens binnen voor een gratis kopje koffie of thee, of eventueel een andere consumptie tegen een zeer geringe prijs.

 

Passantentarief: 1,20 Euro per meter/nacht.
Wij verzoeken u zo veel mogelijk met pin te betalen.

WSV De Gors, Rietveld 1, 4241 EB  ARKEL – TEL. 0183 564036